Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γιώργος Πολύχρος τράβηξε όχημα δύο τόνων χρησιμοποιώντας μόνο τα δόντια του

Ο πρώην παίκτης του Survivor εντυπωσίασε τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετακινώντας ένα Ford Ranger Raptor μπροστά στα μάτια των πρώην συμπαικτριών του.

Ο Γιώργος Πολύχρος, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στο Survivor 2026 ως μέλος της ομάδας των «Επαρχιωτών», συνεχίζει να απασχολεί το κοινό με τις εντυπωσιακές σωματικές του ικανότητες. Ο πρώην παίκτης του ΣΚΑΪ, που έγινε γνωστός για τις αντοχές του στα αγωνίσματα αλλά και για την τολμηρή του διατροφή στη φύση, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πολύχρος καταγράφεται να τραβάει ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Ranger Raptor, βάρους δύο τόνων, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη δύναμη των δοντιών του. Στο στιγμιότυπο, ο ίδιος δαγκώνει ένα ειδικό σκοινί συνδεδεμένο στον προφυλακτήρα του οχήματος, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια για να το μετακινήσει.

Την προσπάθειά του παρακολούθησαν από κοντά δύο πρώην συμπαίκτριές του από το ριάλιτι επιβίωσης, η Μαντίσα Τσότα και η Όλγα Λοβέρα, οι οποίες κατέγραψαν το περιστατικό και δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για το κατόρθωμα. Ο Γιώργος Πολύχρος, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο Survivor, χαρακτήρισε την εμπειρία του στο παιχνίδι μοναδική, διατηρώντας την επαφή με τους θαυμαστές του μέσω των social media.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/reel/DcsvahCI1PJ/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com