Επίθεση σκύλου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μπήκα μπροστά για να προστατεύσω τη Λαβ»
Ο γνωστός επιχειρηματίας περιγράφει τον τραυματισμό του μετά την επίθεση από δεσποζόμενο μεγαλόσωμο σκύλο κατά τη διάρκεια της βόλτας του.
Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δεσποζόμενο σκύλο, πιθανότατα ράτσας πίτμπουλ. Το περιστατικό συνέβη όταν ο επιχειρηματίας βρισκόταν στη βόλτα με τον δικό του σκύλο, τη «Love», και ένα μεγαλόσωμο ζώο που ήταν ελεύθερο όρμησε κατά πάνω τους.
Προσπαθώντας να προστατεύσει το κατοικίδιό του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκε ανάμεσα στα δύο ζώα. Η ορμή της επίθεσης τον έριξε με σφοδρότητα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια. Μέσα από σχετικά βίντεο που δημοσιοποίησε, ο ίδιος έδειξε τα τραύματά του, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την ανεύθυνη στάση ορισμένων ιδιοκτητών που αφήνουν ελεύθερα επικίνδυνα σκυλιά σε δημόσιους χώρους.
«Ευτυχώς που ήμουν σε μια φάση και παρέμεινα ψύχραιμος. Έφυγε το σκυλί από τα χέρια του ιδιοκτήτη του, μπήκα μπροστά, με ρίξανε κάτω. Πονάει ο γοφός μου, το χέρι μου έχει πρηστεί φουλ. Φανταστείτε να ήταν κάποια κοπέλα με τον σκύλο της ή κάποιο μικρό παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο επιχειρηματίας, που ζυγίζει 100 κιλά, τόνισε πως η δική του σωματική διάπλαση τον βοήθησε να αντιδράσει, αναρωτώμενος τι θα συνέβαινε σε έναν πιο αδύναμο περαστικό.
Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους ακολούθους του, καθώς λίγη ώρα πριν την επίθεση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέγραφε χαλαρές στιγμές, συζητώντας για τη συνταγή της φανουρόπιτας που σκόπευε να φτιάξει. Τελικά, η προτεραιότητά του άλλαξε, αφού αναγκάστηκε να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του.