Ενημέρωση με ένα κλικ

Στα χέρια της Τροχαίας ο Άρης Μουγκοπέτρος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο γνωστός δεξιοτέχνης του κλαρίνου συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας μετά από έλεγχο αλκοτέστ που έδειξε 0.70 mg/l.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο γνωστός δεξιοτέχνης του κλαρίνου, συνελήφθη από τις αρχές μετά από έλεγχο της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής 30.08.2026. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:00 π.μ. στην οδό Μακρυγιάννη, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα του καλλιτέχνη να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Αφού τον ακολούθησαν και του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο Άρης Μουγκοπέτρος πειθάρχησε άμεσα. Ωστόσο, η εικόνα του κίνησε τις υποψίες των ανδρών της Τροχαίας, οι οποίοι τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα έδειξε 0.70 mg/l, τιμή που υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο των 0.25 mg/l, αλλά και το όριο του αυτοφώρου που ορίζεται στα 0.60 mg/l. Κατόπιν αυτού, ο καλλιτέχνης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε απασχολήσει ξανά τη δημοσιότητα το Πάσχα του 2025, όταν είχε υποστεί σοβαρό ατύχημα στα Τριπόταμα Αχαΐας. Κατά τη διάρκεια γλεντιού, η έκρηξη κροτίδας στα χέρια του είχε προκαλέσει ακρωτηριασμό δύο δακτύλων στο δεξί του χέρι, καθώς και σοβαρή βλάβη στο δεξί του μάτι, απαιτώντας εκτεταμένη ιατρική περίθαλψη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com