Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Στόχος η πρόκριση κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε για τη League Phase

Με την επιστροφή του Ντάβιντε Καλάμπρια και την απουσία του Τριαντάφυλλου Τσάπρα, οι «πράσινοι» παίζουν τα ρέστα τους απόψε στις 20:00 στη FINEP Arena.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την πικρή ισοπαλία 2-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και να σφραγίσει απόψε (27/8, 20:00) το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League. Μετά το σοκαριστικό φινάλε της 20ής Αυγούστου, όπου η ομάδα έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, η αποστολή στη FINEP Arena αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για την ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου.

Μία ενδεχόμενη πρόκριση θα προσφέρει βαθμούς στο UEFA Club Ranking, οικονομική ανάσα και την απαραίτητη ηρεμία ενόψει της συνέχειας σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντάβιντε Καλάμπρια, ο οποίος ξεπέρασε την κάκωση στον μηνίσκο έπειτα από απουσία 5,5 εβδομάδων και επιστρέφει ως επιλογή από τον πάγκο. Στο αρχικό σχήμα, ο Γιώργος Κάτρης αναμένεται να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γερμανός Στάγκεμαν.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ: Ζάντραζιλ, Ούρινκατ, Τσίχακ, Τσεχ, Λούντβιτσεκ, Νταρίντα, Τρούμπατς, Χόρακ, Σλόντσικ, Φαν Μπιούρεν, Μίχαλικ.
Παναθηναϊκός: Πένια, Κάτρης, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσιριβέγια, Ταμπόρδα, Πελίστρι, Τεττέη, Γκαρσία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com