Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Φιόνα Γεωργιάδη αποχαιρετά τον Μανούσο Μανουσάκη: «Ήταν δάσκαλος για μένα»

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την καθοριστική συνεργασία τους στη σειρά «Το δίχτυ» και τα κριτήρια που θέτει στις επαγγελματικές της επιλογές.

Η Φιόνα Γεωργιάδη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην εκπομπή του MAD «Το Κάνουμε Καλοκαιρινό», όπου φιλοξενήθηκε από την Αθηνά Κλήμη και τον Ανδρέα Ζωίτσα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ταλαντούχα ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη συνεργασία της με τον αείμνηστο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη στην τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, με τίτλο «Το δίχτυ».

«Είναι κρίμα η απώλεια του Μανούσου. Εμείς περάσαμε φανταστικά. Ο Μανούσος είναι ένας άνθρωπος… Τι να πω εγώ τώρα για τον Μανούσο; Πάρα πολλά χρόνια στο επάγγελμα, μετρ του είδους. Εμείς αποκτήσαμε πολύ καλή σχέση. Τον θεωρώ λίγο σαν δάσκαλο. Με εκπαίδευσε σε όλο αυτό το πράγμα που λέγεται γύρισμα και λίγο πιο κινηματογραφικό γύρισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φιόνα Γεωργιάδη, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου δημιουργού.

Αναλύοντας τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει τις επόμενες επαγγελματικές της βήματα, η ηθοποιός υπογράμμισε ότι η χημεία με τους συνεργάτες παραμένει η βασική προτεραιότητα. «Οι συνεργάτες είναι, νομίζω, το άλφα και το ωμέγα. Βέβαια πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το project. Ο ρόλος που καλείσαι να υποδυθείς να είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Εμένα μέχρι τώρα αυτή ήταν η διάθεσή μου, να πηγαίνω σε διαφορετικούς ρόλους, που είναι άλλες οι προκλήσεις», εξήγησε.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Φιόνα Γεωργιάδη τόνισε τη σημασία του εργασιακού κλίματος: «Σίγουρα η ομάδα είναι… ακούγεται κλισέ και τετριμμένο, αλλά δεν είναι καθόλου τετριμμένο. Είναι η αλήθεια σε όλες τις δουλειές. Δηλαδή, αν έχεις καλή ομάδα, διάβαινε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com