Μαϊάμι: Συνελήφθη 38χρονος ναυαγοσώστης για σεξουαλική επαφή με 17χρονη επιβάτιδα
Ο Rafael Cayetano Blanco παραδέχτηκε την πράξη του στις Αρχές, μετά την επιστροφή του κρουαζιερόπλοιου MSC World America στο λιμάνι.
Στη σύλληψη ενός 38χρονου ναυαγοσώστη προχώρησαν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι Αρχές στο Μαϊάμι, μετά την αποκάλυψη υπόθεσης παράνομης σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικη. Ο κατηγορούμενος, Rafael Cayetano Blanco, με καταγωγή από τη Γουατεμάλα, συνελήφθη κατά την επιστροφή του κρουαζιερόπλοιου MSC World America στο λιμάνι της πόλης και παραμένει υπό κράτηση για παραβίαση των μεταναστευτικών νόμων.
Σύμφωνα με το NBC Miami, ο 38χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή δύο φορές με τη 17χρονη επιβάτιδα στην καμπίνα του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου την πρώτη ημέρα του ταξιδιού, στις 16 Αυγούστου, και ότι η ανήλικη προσήλθε οικειοθελώς στον χώρο του το ίδιο βράδυ.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία προχώρησε στην άμεση απόλυση του ναυαγοσώστη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, δηλώνοντας πως συνεργάζεται πλήρως με τις διωκτικές αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παροχή υποστήριξης στην επιβάτιδα. Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μεταφέρει περισσότερους από 6.700 επιβάτες και 2.100 μέλη πληρώματος, είχε αναχωρήσει στις 15 Αυγούστου από το Μαϊάμι με προορισμούς την Ονδούρα, το Μεξικό και τις Μπαχάμες.