Στις 9 Σεπτεμβρίου ορίζεται το Παναθηναϊκός – Κηφισιά για τη Super League
Το κενό στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει τον δρόμο για τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Η κλήρωση της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου, ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό το τοπίο σχετικά με τον ορισμό του εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η εξέλιξη αυτή προκύπτει καθώς και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν κενό στο πρόγραμμά τους για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2026. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το συγκεκριμένο διάστημα αποτελεί τη μοναδική «ανάσα» στο αγωνιστικό ημερολόγιο των δύο συλλόγων —ειδικά για τον Παναθηναϊκό, εφόσον επιβεβαιώσει την πρόκρισή του στη League Phase του Conference League— η Super League αναμένεται να ανακοινώσει εντός του επόμενου 24ώρου τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026.
Είναι αξιοσημείωτο πως, σύμφωνα με την κλήρωση του Superbet Κυπέλλου, οι δρόμοι των δύο ομάδων θα διασταυρωθούν ξανά μόλις μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Σεπτεμβρίου, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το παιχνίδι εκείνο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα η ομάδα της Κηφισιάς.