Ενημέρωση με ένα κλικ

Δωροθέα Μερκούρη: «Είμαι τραυματισμένη από τον έρωτα, η πόρτα είναι αρκετά κλειστή»

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη συντροφικότητα, την οικογενειακή της κληρονομιά από την Ιταλία και την απώλεια του πατέρα της.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό InStyle, η Δωροθέα Μερκούρη άνοιξε την καρδιά της στην Ξένια Ιωάννου, μιλώντας ανοιχτά για τις προσωπικές της αναζητήσεις και τη στάση της απέναντι στον έρωτα. Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως παραμένει «τραυματισμένη» από το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής της, γεγονός που την οδηγεί στο να διατηρεί την πόρτα της καρδιάς της αρκετά κλειστή.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως ξέρω πλέον ακριβώς τι θέλω και τι δεν θέλω», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη συντροφικότητα. Μάλιστα, εξέφρασε την πίστη της στον έρωτα της ώριμης ηλικίας, αναφέροντας πως οραματίζεται μια όμορφη συντροφιά στα 70.

Παράλληλα, η Δωροθέα Μερκούρη αναφέρθηκε στο στοιχείο του χαρακτήρα της που αγαπά περισσότερο: την παιδικότητα και τη θετική ενέργεια, στοιχεία που απέκτησε από την ιταλική καταγωγή της. Περιγράφοντας την οικογένειά της στη νότια Ιταλία, υπογράμμισε τον τρόπο με τον οποίο διατηρούν το χιούμορ τους, παρά τις μεγάλες ευθύνες της καθημερινότητας. Συγκινητική ήταν η αναφορά της στον πατέρα της, ο οποίος αποτελούσε για εκείνη το σύμβολο αυτής της παιδικής αθωότητας. «Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Κι όταν έχασε την παιδικότητά του, όταν σκλήρυνε, τότε έφυγε από τη ζωή», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com