Νικηφόρα πρεμιέρα για Έβερτον, Ίπσουιτς και Λιντς στην Premier League
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρώτης αγωνιστικής στο αγγλικό πρωτάθλημα με τις κρίσιμες αναμετρήσεις που καθήλωσαν τους φιλάθλους.
Η πρεμιέρα της Premier League συνεχίστηκε με έντονες συγκινήσεις, καθώς τρεις ακόμη αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Στο Λίβερπουλ, η Έβερτον εντυπωσίασε επικρατώντας με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας. Το σκορ άνοιξε στο 42ο λεπτό ο Ντιούσμπερι-Χολ, ενώ ο Μπάρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 53΄, εξασφαλίζοντας ένα άνετο τρίποντο για την ομάδα του.
Συναρπαστική εξέλιξη είχε και η αναμέτρηση της Ίπσουιτς με τη Σάντερλαντ, η οποία έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Έμερσον έδωσε το προβάδισμα στην Ίπσουιτς στο 24΄, με τον Ανγκούλο να ισοφαρίζει προσωρινά στο 39΄ για τη Σάντερλαντ. Ωστόσο, ο Κλαρκ πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90΄), χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Τέλος, η Λιντς απέδρασε με το διπλό από το «Σίτι Γκράουντ», λυγίζοντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0. Το γκολ της «λύτρωσης» σημείωσε ο Άντον Σταχ στο 88ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να οδηγείται στην ισοπαλία.
Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής διαμορφώθηκαν ως εξής:
Αρσεναλ-Κόβεντρι 3-0 (15΄ Χάβερτς, 23΄ Σάκα, 49΄ Έντεγκααρντ)
Χαλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (17΄ Ατζάγι, 38΄ Μεντί)