Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνα Στικούδη: «Ονειρευόμουν μια εκπομπή και μια σειρά, ήρθαν και τα δύο»

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μιλά για την επαγγελματική της πορεία, την αξία της δημιουργίας και τη φιλοσοφία της ζωής της.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στη νέα εκπομπή «Μπλε ώρες» στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος Tv» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η πολυσχιδής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά της, μιλώντας για τη σχέση της με τα χρήματα, τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα και τις προτεραιότητες που θέτει πλέον στη ζωή της.

Αναφερόμενη στη σημασία της ύλης, η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθάρισε πως, αν και αναγνωρίζει την αναγκαιότητα των χρημάτων για την επιβίωση, δεν τα έχει βάλει ποτέ σε θέση προτεραιότητας. «Δεν έμαθα να αγαπάω την ύλη. Η μητέρα μου δεν μου έμαθε να λατρεύω τον χρυσό, αλλά να είμαι ελεύθερη και να επιλέγω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι, όταν ονειρευόταν να συμμετάσχει σε μια δραματική σειρά, το κίνητρό της δεν ήταν ποτέ το οικονομικό όφελος, αλλά η καλλιτεχνική δημιουργία και η εξέλιξη. «Για μένα προηγούνται η τέχνη και η δημιουργία, ενώ το οικονομικό έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα», σημείωσε.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η Κατερίνα Στικούδη δηλώνει ικανοποιημένη, καθώς αισθάνεται ότι ζει τα όνειρά της. «Ονειρευόμουν μια εκπομπή, ήρθε. Ονειρευόμουν μια δραματική σειρά, ήρθε», τόνισε με νόημα. Πλέον, η μεγαλύτερη ευχή της είναι η υγεία για όλους, ενώ παραδέχτηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους της, επιλέγοντας να σκέφτεται λιγότερο τον εαυτό της και περισσότερο τους συνανθρώπους της που έχουν πραγματική ανάγκη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com