Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το GNTM 7
Η παρουσιάστρια υπόσχεται ανατροπές και έντονη ενέργεια για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε και επίσημα την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το GNTM 7, μοιράζοντας τον ενθουσιασμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε το στίγμα για τον νέο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι μόδας, υποσχόμενη στο κοινό μια εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή της, το GNTM 7 υπόσχεται να φέρει «νέα πρόσωπα, υπέροχα παιδιά, μόδα, ανατροπές, πολύ γέλιο και μια ομάδα με άποψη, ενέργεια και δυνατή χημεία». Η ίδια δηλώνει πως μετρά ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα, εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά της ευγνωμοσύνη προς όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την ολοκλήρωση αυτού του απαιτητικού ταξιδιού.
Κλείνοντας το μήνυμά της με τη φράση «IT’S A GNTM WRAP!», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προετοίμασε τους τηλεθεατές για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν, ζητώντας τους να «κρατήσουν χώρο στην οθόνη τους» για τον νέο κύκλο που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.