Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης: Το ταξίδι στο Μαυροβούνιο μετά την καλοκαιρινή περιοδεία
Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών αφήνει για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις παραστάσεις για να εξερευνήσει τα γραφικά τοπία του Μαυροβούνιο.
Ένα απαραίτητο διάλειμμα από τις έντονες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποφάσισαν να κάνουν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών «οργώνει» φέτος το καλοκαίρι την ελληνική επικράτεια με τη θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε κάθε σταθμό της περιοδείας τους.
Μετά τις βουτιές στη Λευκάδα και το απρόοπτο περιστατικό με την ακρίδα επί σκηνής στο Κιλκίς, οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να βγουν εκτός συνόρων για ολιγοήμερες διακοπές. Προορισμός τους το Μαυροβούνιο, με την Θάλεια Ματίκα να μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός, αναδεικνύονται τα ειδυλλιακά τοπία, οι ιστορικές πλατείες και οι χώροι πολιτισμού που επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της, συνδυάζοντας την ανάπαυλα με την περιήγηση σε νέους προορισμούς.