Ατύχημα για τον Ιβάν Σβιτάιλο στην Κέρκυρα: «Με θάρρος, θα σηκωθώ πιο δυνατός»
Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία από τις ιατρικές εξετάσεις του, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη στιγμή στις καλοκαιρινές του διακοπές.
Μια απρόσμενη περιπέτεια υγείας έμελλε να σημαδέψει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του Ιβάν Σβιτάιλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός και χορευτής, ο οποίος ολοκλήρωσε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με τη συμμετοχή του σε τρεις θεατρικές παραστάσεις, επέλεξε το νησί της Κέρκυρας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ωστόσο, η επιθυμητή ξεκούραση διακόπηκε από ένα ατύχημα, γεγονός που ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Με τη γνωστή του διάθεση για αυτοσαρκασμό, ο καλλιτέχνης ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από ιατρική εξέταση, παρομοιάζοντας την περιπέτειά του με την αχίλλειο πτέρνα του μυθικού ήρωα. Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο έγραψε: «Κάθε εμπόδιο για καλό. Η αχίλλειος πτέρνα μου. Ακόμα και ο μέγας Αχιλλέας είχε την αδυναμία του. Με θάρρος, θα σηκωθώ πιο δυνατός». Παρά την ανάρτηση, ο ηθοποιός επέλεξε να μην δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, διατηρώντας προς το παρόν χαμηλούς τόνους.