Λένα Παπαληγούρα: «Ο γάμος με τον Άκη είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι είχα φανταστεί»
Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της ευτυχίας μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας στο πλευρό του Άκη Πάντου.
Η Λένα Παπαληγούρα μοιράζεται τις σκέψεις της για την προσωπική της ευτυχία, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων γάμου με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη για το περιοδικό ΟΚ!, η γνωστή ηθοποιός περιγράφει τη σχέση τους ως μια αληθινή ομάδα.
«Ο γάμος με τον Άκη είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι είχα φανταστεί. Δεν είχα τολμήσει ποτέ να ονειρευτώ ότι θα είμαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και ότι θα περνάμε τόσο ωραία», εξομολογείται η ίδια, τονίζοντας πως η οικειότητα μεταξύ τους υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, ο Άκης Πάντος την κέρδισε από την αρχή με το χιούμορ και την εξυπνάδα του.
Αναφερόμενη στη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών τους, η Λένα Παπαληγούρα εμφανίζεται ιδιαίτερα τυχερή. «Ο Άκης είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και πατέρας. Τα παιδιά μας έχουν στο σπίτι ένα πολύ υγιές πρότυπο άντρα», προσθέτει. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι γονείς, η ίδια υπογραμμίζει πως η καθημερινότητα με τα παιδιά τους είναι μια ευχάριστη διαδρομή που δεν τη δυσκολεύει.