Ενημέρωση με ένα κλικ

Γκελζενκίρχεν: 25 τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο τραμ

Κρίσιμη η κατάσταση για τρεις επιβάτες μετά τον εκτροχιασμό των συρμών κοντά στο γήπεδο της Σάλκε στη Γερμανία.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Γκελζενκίρχεν της δυτικής Γερμανίας, όταν δύο τραμ συγκρούστηκαν, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών. Σύμφωνα με την αστυνομία, από το περιστατικό προέκυψαν τουλάχιστον 25 τραυματίες, εκ των οποίων επτά νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ για τρεις από αυτούς η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με τους γιατρούς να μην αποκλείουν τον κίνδυνο για τη ζωή τους.

Το ατύχημα συνέβη όταν το προπορευόμενο τραμ, το οποίο πραγματοποιούσε εκπαιδευτικό δρομολόγιο, ακινητοποιήθηκε ξαφνικά κοντά στο γήπεδο της Σάλκε. Το δεύτερο τραμ, που ακολουθούσε με επιβάτες, δεν πρόλαβε να ακινητοποιηθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με μεγάλη σφοδρότητα στο πίσω μέρος του πρώτου συρμού. Οι υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα είναι εκτεταμένες.

Μετά το συμβάν, η λεωφόρος Kurt-Schumacher-Straße αποκλείστηκε για αρκετή ώρα και στα δύο ρεύματα, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και διασώστες, ενώ επιστρατεύτηκαν και ειδικοί ψυχολόγοι για την υποστήριξη των επιβατών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ακινητοποιήθηκε ο εκπαιδευτικός συρμός διερευνώνται από ειδική ομάδα της αστυνομίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com