Ενημέρωση με ένα κλικ

Με το δεξί στο Μόντρεαλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκησε τον Νταμ και προκρίθηκε στους 64

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε του αντιπάλου του με 2-0 σετ και ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Φονσέκα.

Με αποφασιστικότητα και ουσιαστικό παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά ATP 1000 του Μόντρεαλ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Νταμ με 6-4, 6-4, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση σε 1 ώρα και 27 λεπτά και εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στη φάση των 64.

Ο Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας σημάδια επανάκαμψης μετά την πρόσφατη παρουσία του στην Ουάσινγκτον. Παρά το γεγονός ότι ο Νταμ κατάφερε να κάνει break στο ξεκίνημα του 2ου σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε άμεσα, κυριαρχώντας στα επόμενα games και φτάνοντας στο 5-2. Αν και χρειάστηκε να διαχειριστεί κάποια κρίσιμα σημεία στο τέλος του αγώνα, όπου έχασε δύο match points και δέχτηκε προσωρινά πίεση, κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς στο 3ο match point.

Τώρα, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο εμπόδιο, που ακούει στο όνομα Ζοάο Φονσέκα. Η αυριανή (05/08) αναμέτρηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Φονσέκα ήταν ο παίκτης που είχε αντιμετωπίσει ο Τσιτσιπάς πέρσι στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Davis Cup, σε έναν αγώνα που είχε σημαδευτεί από τον τραυματισμό του Έλληνα αθλητή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο στο Γκστάαντ της Ελβετίας νωρίτερα στη σεζόν, δείχνει έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία σε ένα τουρνουά Masters που παρουσιάζει πολλές απουσίες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com