Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ολοκλήρωσε την 6η σεζόν στο MEGA και ετοιμάζεται για την 7η

Με μια θερμή ανάρτηση η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ολοκλήρωσε την 6η σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA την Κυριακή 2 Αυγούστου, κλείνοντας έναν κύκλο έντονης ενημερωτικής δραστηριότητας. Η έμπειρη δημοσιογράφος, λίγο μετά την τελευταία της αποφώνηση για το φετινό καλοκαίρι, επέλεξε να επικοινωνήσει με το κοινό της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το στούντιο, συνοδεύοντάς το από ένα μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη. «Και με αυτή την αποφώνηση ολοκληρώθηκε η 6η σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Να έχουμε ένα όσο γίνεται ξένοιαστο καλοκαίρι. Πάμε για την 7η!», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την προσμονή της για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και ευχόμενη στους τηλεθεατές στιγμές ξεγνοιασιάς κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com