Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου στο Κρύο Πηγάδι»

Οργισμένη ανάρτηση από τον Παναγιώτη Βασιλάκο για την κατάσταση με τις πυρκαγιές και την αδυναμία πρόσβασης των κατοίκων στις οικίες τους.

Σε μια φορτισμένη δημόσια έκκληση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο γνωστός παρουσιαστής, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «Bachelor», κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τον κίνδυνο που διατρέχει η κατοικία της αδελφής του στην περιοχή Κρύο Πηγάδι εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος περιέγραψε την απόγνωση της οικογένειάς του, καθώς οι αρχές δεν τους επιτρέπουν την πρόσβαση στην περιοχή για να προστατεύσουν το σπίτι. Παράλληλα, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και την πυροσβεστική υπηρεσία για την έλλειψη αντιπυρικών ζωνών και υποδομών στα δάση, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις στον επιχειρησιακό εξοπλισμό. Κλείνοντας την ανάρτησή του, αναφέρθηκε με θλίψη στο τίμημα των πυρκαγιών, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης των τραγικών απωλειών που έχουν σημειωθεί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com