Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έγινε μητέρα: «Ο μικρός μου πρίγκιπας γεννήθηκε στις 26 Μαΐου»
Το συγκινητικό μήνυμα της γνωστής παρουσιάστριας για τις δύσκολες στιγμές στη θερμοκοιτίδα και το «μεγαλύτερο δώρο» της ζωής της.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία υποδέχθηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα έντονα συναισθήματα και την περιπέτεια που βίωσε, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του ερχομού του γιου της.
Όπως περιγράφει η ίδια, ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα στις 26 Μαΐου, όταν εκείνη βρισκόταν στην 31η εβδομάδα της κύησης. «Μέσα σε μόλις 30 λεπτά, ήρθε στον κόσμο φυσιολογικά, τόσο μικρός… αλλά ήδη ένας τεράστιος μαχητής», σημειώνει χαρακτηριστικά. Η πρώτη της επαφή με το βρέφος ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς η ίδια περιγράφει τη στιγμή που τον αντίκρισε μέσα στο ειδικό διάφανο σακουλάκι, μια εικόνα που δεν είχε φανταστεί ποτέ, αλλά που της δίδαξε πως η πραγματική δύναμη πηγάζει από την καρδιά και την πίστη.
Ακολούθησε μια δύσκολη διαδρομή δύο μηνών στη ΜΕΝΝ (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών), όπου το ζευγάρι βίωσε στιγμές αγωνίας και προσευχής. «Κάθε μέρα μάς αποδείκνυες πως γεννήθηκες για να παλεύεις. Πως τα θαύματα υπάρχουν», αναφέρει συγκινημένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η ίδια δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο δώρο από το να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, το «μικρό της θαύμα», όπως τον αποκαλεί, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας προς όλους.