Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζέισον Κέλσι: «Είναι αξιοσημείωτο πως δεν διέρρευσε καμία αυθεντική φωτογραφία από τον γάμο του Τράβις και της Τέιλορ»

Ο πρώην αστέρας του NFL αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη λαμπερή τελετή των 1.000 καλεσμένων στο Madison Square Garden.

Τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο ο αδελφός του, Τράβις Κέλσι, και η Τέιλορ Σουίφτ κατάφεραν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα του γάμου τους εξέφρασε ο Τζέισον Κέλσι. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SportsRadio 94WIP, ο πρώην παίκτης του NFL δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι, παρά την παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων, δεν έχει διαρρεύσει καμία πραγματική φωτογραφία από την τελετή.

Ο γάμος, που έλαβε χώρα στις αρχές του μήνα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, συγκέντρωσε περίπου 1.000 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονταν από προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Μπραντ Πιτ, μέχρι οικογενειακοί φίλοι από το Κλίβελαντ. Ο Τζέισον Κέλσι τόνισε πως η απουσία διαρροών ήταν μια συνειδητή απόφαση του ζευγαριού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια του Τράβις και της Τέιλορ να ζήσουν αυτή τη στιγμή με όσο γίνεται μεγαλύτερη ιδιωτικότητα». Ο ίδιος παραδέχτηκε μάλιστα ότι η τελετή τον συγκίνησε ιδιαίτερα, ίσως περισσότερο και από τον δικό του γάμο με την Κάιλι Κέλσι το 2018.

Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι παραμένει σιωπηλό, μην έχοντας δημοσιεύσει ακόμα επίσημο φωτογραφικό υλικό. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Καν διευκρίνισε μέσω της πλατφόρμας X ότι οποιαδήποτε εικόνα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και όχι αυθεντικό στιγμιότυπο. Παράλληλα, ο Τζο Μπακ αποκάλυψε στο podcast «Rates & Barrels» πως ο γαμπρός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com