Ενημέρωση με ένα κλικ

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη: «Αν είσαι μόνος, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν έχουν καμία αξία»

Η γνωστή influencer αναπολεί τα ανέμελα καλοκαίρια της στη Χαλκιδική και μιλά για τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων έναντι της υλικής ευμάρειας.

Η Ιωάννα Τούνη, λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ιδιαίτερα προσωπική πτυχή της ζωής της. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο TikTok, η γνωστή influencer αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, τονίζοντας ότι η πραγματική ευτυχία δεν μετριέται με υλικά αγαθά.

Παρά την τωρινή της δυνατότητα να απολαμβάνει διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία, η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να επιστρέψει στις αναμνήσεις της από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Όπως εξομολογήθηκε, οι πιο όμορφες και ανέμελες στιγμές της συνδέονται με τα καλοκαίρια που πέρασε σε κάμπινγκ στον Αρμενιστή και στο Παλιούρι της Χαλκιδικής, μεγαλώνοντας σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. «Δεν είμαι περισσότερο χαρούμενη σήμερα απ’ ό,τι τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι οι φιλίες που χτίστηκαν εκείνη την εποχή παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Η influencer στάθηκε ιδιαίτερα στην αξία της συντροφικότητας, τονίζοντας ότι ακόμα και η πολυτέλεια χάνει το νόημά της χωρίς αγαπημένα πρόσωπα δίπλα σου. «Αν είσαι μόνος στη ζωή σου, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν έχουν καμία αξία», δήλωσε, στέλνοντας ένα μήνυμα στους ακολούθους της να επικεντρωθούν στις σχέσεις τους και στην ουσία των στιγμών, παρά στην εικόνα των διακοπών που προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com