Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παρουσιάζουν την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου» στο MEGA
Μια ξεκαρδιστική ματιά στις δοκιμασίες της συμβίωσης μέσα από την επιτυχημένη θεατρική παράσταση που έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Η κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου» καταφθάνει στους τηλεοπτικούς δέκτες για να προσφέρει άφθονο γέλιο. Το Markos by Night παρουσιάζει το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 22:10 την απολαυστική παράσταση, η οποία βασίζεται στο επιτυχημένο γαλλικό θεατρικό έργο.
Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα ζευγάρι που καλείται να διαχειριστεί τις προκλήσεις της κοινής ζωής. Η Έλενα ετοιμάζει μια βραδιά-έκπληξη για την επέτειο της δεκαετίας, όμως ο Μάρκος της επιφυλάσσει μια ανατροπή που θα της μείνει αξέχαστη. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με τον γνωστό καταιγιστικό τους ρυθμό, ξετυλίγουν στιγμές από την κοινή τους πορεία: από τον ενθουσιασμό του πρώτου ραντεβού μέχρι τις εντάσεις που προκαλεί η ρουτίνα και η απαιτητική καθημερινότητα με το παιδί.
Μέσα από αιχμηρό χιούμορ και ρεαλιστικές καταστάσεις, η παράσταση υπογραμμίζει πως ακόμα και οι πιο δύσκολες καταιγίδες σε μια σχέση μπορούν να ξεπεραστούν με γέλιο και κατανόηση. Πρόκειται για μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία με αυθεντικό θεατρικό παλμό, αποκλειστικά στο MEGA.
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2OX-EP7f5_Y