Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Τραμπ αποθεώνει τον Μέσι και κρίνει την τακτική για τον Χάρι Κέιν

Με αφορμή την υποδοχή του τρόπαιου του Μουντιάλ στον Πύργο Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος μοιράστηκε τις αναλύσεις του για το ποδόσφαιρο έχοντας δίπλα του τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ποιος θα το περίμενε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μετατρέπονταν σε μια χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο; Ο Τραμπ, πάντως, δηλώνει πεπεισμένος για τη νέα αυτή πορεία, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του την Παρασκευή, έχοντας στο πλευρό του τον Τζιάνι Ινφαντίνο, τον επικεφαλής της FIFA.

Κατά την τελετή υποδοχής του χρυσού τρόπαιου στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, ο Αμερικανός πρόεδρος άκουσε τον Ινφαντίνο να εξυμνεί τη διοργάνωση του Μουντιάλ, η οποία διεξήχθη σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά. «Νόμιζα ότι δεν ήμασταν χώρα του ποδοσφαίρου, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι είμαστε και πιστεύω πως θα παραμείνουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μεγάλους αστέρες του αθλήματος. Για τον Ρονάλντο μίλησε με θερμά λόγια, αποκαλώντας τον «υπέροχο τύπο», ενώ για τον Χάρι Κέιν, με τον οποίο έπαιξε γκολφ, σχολίασε με νόημα: «Έκαναν λάθος όταν τον έβαλαν στην άμυνα. Πήραν τον καλύτερό τους παίκτη και τον τοποθέτησαν στα μετόπισθεν. Αυτό ήταν λίγο ασυνήθιστο».

Ιδιαίτερη εντύπωση του προκάλεσε η κλάση του Λιονέλ Μέσι. Περιγράφοντας μια φάση όπου ο Αργεντινός σκόραρε, σημείωσε: «Ο Μέσι ήταν καλά μαρκαρισμένος, όμως ξαφνικά βρέθηκε στη δεξιά πλευρά ενώ ο παίκτης που τον μάρκαρε απλώς στεκόταν εκεί. Ο Μέσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και αυτό ήταν το τέλος του αγώνα». Μάλιστα, εντυπωσιάστηκε από το χατ-τρικ του παίκτη, ρωτώντας τον Ινφαντίνο: «Πόσο καλός είναι ο Μέσι; Πέτυχε χατ-τρικ. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σπάνιο στο άθλημά σας, σωστά;».

Τέλος, ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ακύρωση της κόκκινης κάρτας του Μπαλογκάν, στηρίζοντας την παρέμβαση του προέδρου της FIFA: «Αν ο Τζιάνι δεν είχε επιτρέψει στον Μπαλογκάν να παίξει, θα λέγαμε ότι θα είχαμε κερδίσει τον αγώνα αν είχαμε τον καλύτερό μας παίκτη. Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση». Η εκδήλωση έκλεισε με την αποκάλυψη ότι ο γιος του Μπάτον λατρεύει το ποδόσφαιρο και αγωνίζεται ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com