Ενημέρωση με ένα κλικ

Νικήτας Κακλαμάνης: «Η Μάρω Κοντού πάλεψε δύο χρόνια μόνη της με τον καρκίνο»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποχαιρετά την εμβληματική ηθοποιό, αποκαλύπτοντας τη δύσκολη μάχη που έδωσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες στιγμές μετά την ολοκλήρωση της εξόδιου ακολουθίας στη Μητρόπολη Αθηνών, ο Νικήτας Κακλαμάνης προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη για την προσωπική διαδρομή της Μάρως Κοντού. Σεβόμενοι την επιθυμία της ίδιας όσο βρισκόταν εν ζωή, ο στενός της κύκλος είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε.

«Μόλις αποχαιρετήσαμε μια μεγάλη Ελληνίδα θεατρίνα, έναν ωραίο άνθρωπο, μια πολύ σημαντική Ελληνίδα γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η αείμνηστη ηθοποιός πάλεψε με σθένος για δύο ολόκληρα χρόνια ενάντια στον καρκίνο, επιλέγοντας να δώσει αυτή τη μάχη σχεδόν μόνη της. Παρά την απώλεια της μάχης, ο Νικήτας Κακλαμάνης υπογράμμισε τη στάση ζωής της: «Μπορεί να μην μπόρεσε τελικά να τον νικήσει, αλλά έφυγε όπως ήθελε: Όρθια και με αξιοπρέπεια, όπως έζησε ολόκληρη τη ζωή της. Καλό της ταξίδι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com