Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο παλάτι για την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2026

Ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ΄ και η βασίλισσα Λετίθια άφησαν στην άκρη το πρωτόκολλο, φορώντας τις φανέλες της εθνικής ομάδας για να πανηγυρίσουν τη νίκη επί της Γαλλίας.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και απόλυτης ευτυχίας κινήθηκε το ισπανικό παλάτι, μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της εθνικής ομάδας στον τελικό του Μουντιάλ 2026. Η νίκη με 2-0 επί της Γαλλίας στον ημιτελικό που διεξήχθη στο Ντάλας, προκάλεσε αυθόρμητους πανηγυρισμούς, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αφήνουν για λίγο στην άκρη το αυστηρό πρωτόκολλο.

Ο βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ΄, η βασίλισσα Λετίθια, η πριγκίπισσα Λεονόρ και η Ινφάντα Σοφία παρακολούθησαν την κρίσιμη αναμέτρηση όλοι μαζί. Λίγο νωρίτερα, είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην απονομή των Βραβείων «Πριγκίπισσα της Χιρόνα» και στη συνέχεια φόρεσαν προσωποποιημένες λευκές εμφανίσεις της εθνικής Ισπανίας, οι οποίες έφεραν τα ονόματά τους και τον αριθμό 26.

Η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε τη χαρά της μέσω των επίσημων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας βίντεο από τις στιγμές των πανηγυρισμών. Στο μήνυμα στήριξης προς το συγκρότημα του Λουίς ντε λα Φουέντε, ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η Ισπανία είναι στον τελικό! Αποδείξατε ξανά γιατί είστε μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου. Τώρα, με ολόκληρη τη χώρα στο πλευρό σας, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε το τρόπαιο. Πάμε για τον τίτλο!».

Η Ισπανία προετοιμάζεται πλέον για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 19 Ιουλίου, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της, περιμένοντας να μάθει αν ο αντίπαλός της θα είναι η Αγγλία ή η Αργεντινή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com