Kianna: «Η στιγμή μου για τη Eurovision θα έρθει στο μέλλον»
Η νεαρή τραγουδίστρια μιλά για την εμπειρία της στον εθνικό τελικό, τις επαγγελματικές προκλήσεις και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή.
Η Kianna παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, με αφορμή τις τρέχουσες καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Η καλλιτέχνις αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία της στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 20265, αποκαλύπτοντας τη στάση της απέναντι στο αποτέλεσμα.
Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει το χρίσμα, η Kianna δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της: «Δεν στεναχωρήθηκα, γιατί παρουσίασα ακριβώς το performance που ήθελα ως καλλιτέχνιδα και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Πιστεύω πολύ στο timing και νιώθω ότι η δική μου στιγμή με τη Eurovision θα έρθει στο μέλλον. Φυσικά και θα το ξαναπροσπαθήσω».
Σχετικά με την καθημερινότητά της, η τραγουδίστρια περιέγραψε μια περίοδο γεμάτη αντιθέσεις. «Επαγγελματικά συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα και βρίσκομαι συνέχεια πάνω στη σκηνή, εκεί όπου νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Παράλληλα, είναι μια απαιτητική περίοδος, με πίεση και πολλή σκέψη για το μέλλον», παραδέχθηκε, συμπληρώνοντας ότι νιώθει «ΟΚ», με την ουσιαστική έννοια του όρου, χωρίς να προσποιείται ότι όλα είναι τέλεια ή χωρίς δυσκολίες.