Papazo: «Είμαι people pleaser και πλέον ζητώ συγγνώμη πολύ πιο εύκολα»
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκαλύπτεται για τη διαχείριση του άγχους, τον εγωισμό του παρελθόντος και την επαγγελματική του πορεία.
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαϊωάννου, ο Papazo μοιράστηκε προσωπικές σκέψεις με αφορμή τις μουσικές του εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι. Ο καλλιτέχνης μίλησε ανοιχτά για το πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που διαχειρίζεται το άγχος, αλλά και για την προσωπική του εξέλιξη όσον αφορά τη συγγνώμη.
«Στην αρχή η έκθεση και τα live με πίεζαν πολύ», παραδέχεται ο ίδιος, εξηγώντας πως τρεις ημέρες πριν από μια εμφάνιση δεν μπορούσε ούτε να φάει, ενώ υπέφερε από πονοκεφάλους. «Τώρα υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την ομάδα μου. Είναι θέμα εμπειρίας», συμπληρώνει.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του και τη σχέση του με το λάθος, ο Papazo παραδέχεται πως όταν ήταν μικρότερος είχε περισσότερο εγωισμό, ενώ σήμερα η στάση του είναι διαφορετική: «Σήμερα λέω συγγνώμη πολύ πιο εύκολα, ακόμα και όταν ίσως δεν χρειάζεται. Θα έλεγα ότι είμαι people pleaser».
Ο ίδιος συνδέει τη στάση του αυτή με την ενσυναίσθηση, την οποία θεωρεί απαραίτητη και στην ιατρική, ένα πεδίο όπου επίσης δραστηριοποιείται. «Πρόσφατα, τρεις γιατροί εξετάσαμε 90 ασθενείς μέσα σε 6 ώρες. Για να αντέξεις τέτοιους ρυθμούς πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να βλέπεις έναν άνθρωπο να γίνεται καλά και να σε ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του», καταλήγει, διευκρινίζοντας πως η επιθυμία του να φροντίζει τους άλλους δεν πηγάζει από ανασφάλεια, αλλά από την ανάγκη να μπαίνει στη θέση του συνανθρώπου του.