Παρίσι: Η Τζένιφερ Λόπεζ νοίκιασε ολόκληρο όροφο στο Girafe για δείπνο και λάτρεψε τη Σίλια Κριθαριώτη
Η παγκόσμια σταρ επέλεξε την απόλυτη ιδιωτικότητα σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Παρισιού πριν βρεθεί στην πρώτη σειρά της επίδειξης της Ελληνίδας σχεδιάστριας.
Σε έναν αποκλειστικό όροφο του φημισμένου παριζιάνικου εστιατορίου Girafe, με θέα τον Πύργο του Άιφελ, επέλεξε να δειπνήσει η Τζένιφερ Λόπεζ κατά την πρόσφατη παραμονή της στη Γαλλία. Η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, αναζητώντας απόλυτη ιδιωτικότητα, δέσμευσε τον χώρο «La Suite» στην πλατεία Τροκαντερό, συνοδευόμενη από την αδελφή της, Lynda Lopez, και την προσωπική της ομάδα.
Το Girafe αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για την παγκόσμια ελίτ, καθώς στο παρελθόν το έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες όπως η Beyonce, η Kim Kardashian, η Dua Lipa και η Zendaya. Για τη Λατίνα σταρ, ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι άγνωστος, καθώς είχε επιλέξει το ίδιο σημείο για να γιορτάσει τα 53α γενέθλιά της. Η δέσμευση ολόκληρου του ορόφου συνεπάγεται σημαντικό οικονομικό κόστος, καθώς το προκαθορισμένο μενού στο εν λόγω εστιατόριο για ειδικές περιστάσεις αγγίζει τα 475 ευρώ ανά άτομο, ποσό που αυξάνεται κατακόρυφα για ιδιωτικές κρατήσεις πολυμελών ομάδων.
Η επίσκεψη στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή παρουσία της Τζένιφερ Λόπεζ στο fashion show της Σίλια Κριθαριώτη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Η σταρ, καθισμένη στην πρώτη σειρά, μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας ένα ημιδιάφανο nude φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, κεντημένο με κρυστάλλους και παγιέτες, το οποίο συνδύασε με λευκή γούνινη ετόλ. Αντίστοιχα εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της αδελφής της, Lynda Lopez, η οποία επέλεξε ένα λευκό τούλινο φόρεμα με ιδιαίτερα κεντήματα.