Στην ΑΕΚ ο Χρήστος Αλεξίου με δανεισμό από την Ίντερ για έναν χρόνο
Ο διεθνής αμυντικός και πρώην αρχηγός της Primavera των Ιταλών ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Αλεξίου, με την Ένωση να ολοκληρώνει μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Ο 19χρονος διεθνής με την Κ21 στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ίντερ για μία σεζόν, βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία, όπου συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, δίνοντας στην ΑΕΚ το δικαίωμα να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και μετά το τέλος του δανεισμού. Ο Χρήστος Αλεξίου, γεννημένος στις 30 Ιουνίου 2005 στην Αθήνα, διαθέτει ύψος 1,86 μ. και έχει ακολουθήσει μια εντυπωσιακή πορεία από τις ακαδημίες του Ατρομήτου έως το υψηλό επίπεδο της Ίντερ. Στην Ιταλία, ο Έλληνας αμυντικός εξελίχθηκε ραγδαία, φτάνοντας να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα Primavera, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα την περίοδο 2024-25. Με την παρουσία του και στις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας ήδη 10 συμμετοχές με την Κ21, ο Αλεξίου έρχεται στην ΑΕΚ με στόχο να προσφέρει ποιότητα και σταθερότητα στην άμυνα.