Ενημέρωση με ένα κλικ

Πειραιάς: 4 εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έως το 2029

Ξεκινά η Β΄ Φάση του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την παροχή δωρεάν εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Μια νέα εποχή για την τοπική αγορά σηματοδοτεί η έναρξη της Β΄ Φάσης του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα «Αττική 2021-2027», στοχεύει στην ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω δωρεάν υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις σύγχρονες προκλήσεις.

Η πρωτοβουλία, που θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο του 2029, αποσκοπεί στην υποστήριξη τουλάχιστον 370 επιχειρήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν εξατομικευμένη συμβουλευτική και οριζόντιες υπηρεσίες, από τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων και το ψηφιακό marketing μέχρι την προώθηση της εξωστρέφειας και της γαλάζιας ανάπτυξης. Η επιτυχία του εγχειρήματος στηρίζεται στην εμπειρία της Α΄ Φάσης, κατά την οποία το Κέντρο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρέχοντας υποστήριξη σε 952 επιχειρήσεις, αριθμός υπερδιπλάσιος του αρχικού στόχου.

Στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι ο Πειραιάς μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο οικοσύστημα καινοτομίας, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε την πρότυπη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την εμπράκτη ενίσχυση του εμπορικού κόσμου. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.piraeusbsc.gr/.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com