Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στο φινάλε της εκπομπής «Ψυχαγωγία Κυριακάτικα»

Με συγκίνηση και ευχαριστίες έπεσε η αυλαία για την ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, με τον παρουσιαστή να τονίζει πως όλα γίνονται για καλό.

Σε κλίμα συγκίνησης και με την καλύτερη διάθεση, ο Θανάσης Πάτρας μαζί με την ομάδα του αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Ψυχαγωγία Κυριακάτικα» στο OPEN. Η τελευταία εμφάνιση της σεζόν ήταν γεμάτη χαμόγελα και ευχαριστήριες αναφορές προς τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές που στήριξαν την προσπάθεια.

Επιστρέφοντας από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σαντρέ» της Άννας Βίσση, ο Θανάσης Πάτρας εξομολογήθηκε πως οι ενάρξεις και οι αποχαιρετισμοί είναι οι στιγμές που τον δυσκολεύουν περισσότερο στη δουλειά του. «Αυτό το χειροκρότημα ήταν για όλους εσάς που περάσαμε υπέροχα το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συνεργάτες μας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για το έργο και τη δύναμη που έδειξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά στην Άννα Ζηρδέλη και τον Γιώργο Κρικοριάν, κάνοντας λόγο για εξαιρετικούς συνεργάτες, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους καλεσμένους που εμπιστεύτηκαν την εκπομπή για τις συνεντεύξεις τους. «Η εμπιστοσύνη είναι ιερή και δεν θα την προδώσουμε ποτέ», δήλωσε με έμφαση. Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μια αισιόδοξη νότα: «Όλα γίνονται για καλό και όλα γίνονται με το καλό. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com