Ενημέρωση με ένα κλικ

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Με τον Πασχάλη Τερζή δεν ταίριαζαν οι φωνές μας, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά»

Η γνωστή ερμηνεύτρια μιλά για τη συνεργασία τους στο «Οινοπνευματάκι» και σχολιάζει την αποχή των μεγάλων καλλιτεχνών από τη δισκογραφία.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha, τοποθετούμενη σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στη μουσική βιομηχανία. Η ερμηνεύτρια εστίασε στην έντονη μόδα των πειραματισμών και των συνεργασιών μεταξύ διαφορετικών ειδών, υπογραμμίζοντας πως, κατά την άποψή της, η στροφή αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι τα παλαιότερα τραγούδια διέθεταν μεγαλύτερη διαχρονικότητα και ποιότητα σε σχέση με τα σημερινά, που συχνά χαρακτηρίζονται από επιφανειακότητα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Στέλλα Κονιτοπούλου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή στο κομμάτι «Οινοπνευματάκι», μια σύμπραξη που άφησε εποχή. «Δεν ταίριαζαν καθόλου οι φωνές μας, όμως αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πώς η αντίθεση ανάμεσα στη λαϊκή φωνή του Πασχάλη Τερζή και τη δική της νησιώτικη χροιά λειτούργησε ευεργετικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση του καλλιτέχνη, σημειώνοντας πως δεν διατηρεί επικοινωνία μαζί του. Σχολιάζοντας την αποχώρηση μεγάλων ονομάτων από το προσκήνιο, όπως ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης, τόνισε ότι κάθε καλλιτέχνης έχει το απόλυτο δικαίωμα να αποσυρθεί όποτε ο ίδιος το επιλέξει, ακόμα και αν βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, παρά τις απορίες που μπορεί να δημιουργεί αυτή η κίνηση στο κοινό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com