Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλεξάνδρα Τσόλκα: «Αμήχανο και φλύαρο το κλείσιμο της Κατερίνα Καραβάτου»

Η γνωστή δημοσιογράφος ασκεί δριμεία κριτική στην παρουσιάστρια, χαρακτηρίζοντας την τελευταία της εκπομπή ως μια ακατάληπτη πρόβα για το μέλλον της στην ΕΡΤ.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά, στρέφοντας τα βέλη της κατά της τηλεοπτικής πραγματικότητας και συγκεκριμένα προς το πρόσωπο της Κατερίνα Καραβάτου.

Αναλύοντας την κρίση που διέρχεται η ελληνική τηλεόραση, η δημοσιογράφος τόνισε ότι τα πρωινά προγράμματα έχουν μετατραπεί σε ένα «κουρασμένο προϊόν». Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, η έντονη αυτοαναφορικότητα των εκπομπών έχει οδηγήσει το κοινό στο να γυρίσει την πλάτη του στη μικρή οθόνη. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Τσόλκα στάθηκε στις ραγδαίες αλλαγές στον χώρο των media, σημειώνοντας ότι η τηλεόραση δεν διαθέτει πλέον τους οικονομικούς πόρους του παρελθόντος, καθώς το διαφημιστικό χρήμα έχει μετατοπιστεί στο διαδίκτυο. Ενώ εξήρε την ευελιξία της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega, η οποία κατά την άποψή της καταφέρνει να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό, δεν επεφύλαξε την ίδια μεταχείριση για την Κατερίνα Καραβάτου.

Αναφερόμενη στο φινάλε της εκπομπής «Σαββατοκύριακο παρέα», η Αλεξάνδρα Τσόλκα άσκησε αυστηρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε το κοινό η Κατερίνα Καραβάτου. «Ήταν τόσο ασαφές και φλύαρο αυτό που είπε η Κατερίνα Καραβάτου και δεν το κατάλαβα. Καταλαβαίνω ότι ήταν πρόβα για την ΕΡΤ. Δεν έχω δει πιο αμήχανο κλείσιμο, δεν έχω δει πιο αδιάφορους συμπαρουσιαστές από αυτούς της Καραβάτου. Ήταν αμήχανο και για τους θεατές», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας το κλίμα δυσφορίας που επικράτησε στην τελευταία εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com