Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πιστεύουν για μένα ότι είμαι αλαζόνας και δεν δουλεύω»

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει τη θέση του για την παρεξηγημένη εικόνα που εκπέμπει προς τα έξω.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με τον τρόπο που τον αντιλαμβάνεται η κοινή γνώμη. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας υπογράμμισε πως η εικόνα που βγάζει προς τα έξω συχνά αδικεί τον πραγματικό του χαρακτήρα.

«Το πιο σημαντικό είναι η ψυχή σου, να είσαι σωστός, να είσαι εντάξει. Να το κάνεις για σένα, να το κάνεις γιατί το πιστεύεις, όχι γιατί πρέπει να πάρεις κάποιο αντάλλαγμα», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως είναι ένα πρόσωπο παρεξηγήσιμο, εξηγώντας ότι η εξωτερική εμφάνιση λειτουργεί συχνά ως ανασταλτικός παράγοντας για όσους δεν τον γνωρίζουν προσωπικά.

«Αν δεν γνωρίσεις κάποιον καλά, σίγουρα η πρώτη σου εικόνα, το εμφανισιακό, κάπως μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Οπότε, καλό είναι να δίνουμε χρόνο στον κόσμο που θέλουμε να γνωρίσουμε», συμπλήρωσε. Κλείνοντας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέρριψε τις φήμες που τον συνοδεύουν, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Το πιο λάθος πράγμα που πιστεύουν κάποιοι για μένα είναι ότι είμαι ντίβα, ότι την έχω δει, ότι δεν δουλεύω, ότι είμαι αλαζόνας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com