Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Κακό πρότυπο για τα παιδιά η Ιωάννα Τούνη»
Ο παρουσιαστής μιλά για την επιλογή της influencer και αναλύει τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε σε αιχμηρά σχόλια αναφορικά με την Ιωάννα Τούνη. Ο παρουσιαστής, μιλώντας για το τηλεοπτικό τοπίο και τις απαιτήσεις της τρέχουσας σεζόν, δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη διαφωνία του με το πρότυπο που εκπροσωπεί η γνωστή influencer.
«Δεν ασχολούμαι με την κυρία Τούνη, θεωρώ όμως ότι είναι ένα κακό πρότυπο για τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δρόμος προς την επιτυχία που έχει επιλέξει η influencer δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η προσπάθεια αντιγραφής της από άλλους ανθρώπους είναι πιθανό να οδηγήσει σε δυστυχία, δεδομένου ότι η επιτυχία της είναι δύσκολο να επαναληφθεί.
Παράλληλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία, τονίζοντας πως βρίσκεται σε καλό σημείο στο OPEN. Σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, σημείωσε πως η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από μυστηριώδεις συνθήκες και ανακατατάξεις, γεγονός που εξηγεί γιατί πολλά προγράμματα δεν έχουν ακόμα αποκτήσει την οριστική τους μορφή.