Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος τιμούν την Ημέρα του Πατέρα με σπάνιες φωτογραφίες
Συγκινητικά στιγμιότυπα από τη βρετανική βασιλική οικογένεια και η τρυφερή ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ για τον πρίγκιπα Χάρι.
Η βρετανική βασιλική οικογένεια τίμησε με ιδιαίτερο τρόπο την Ημέρα του Πατέρα, η οποία συνέπεσε φέτος με τα 44α γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στο επίκεντρο βρέθηκε ένα νέο, τρυφερό στιγμιότυπο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την κόρη του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, το οποίο απαθανατίστηκε στις 13 Ιουνίου στους κήπους του Παλατιού του Κένσινγκτον, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης Trooping the Colour προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου. Η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά συνόδευσαν τη φωτογραφία με ένα θερμό μήνυμα, αποκαλώντας τον «τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου».
Από την πλευρά του, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανάρτησε στα Instagram Stories μια παλαιότερη φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου με τον πρωτότοκο γιο του, τραβηγμένη τον Οκτώβριο του 2025 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Countdown to COP30». Παράλληλα, δημοσιεύθηκε ένα σπάνιο ντοκουμέντο από τις 20 Αυγούστου 1971, στο οποίο ο βασιλιάς Κάρολος απεικονίζεται δίπλα στον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο, φορώντας τις στολές της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε σε μια δική της ανάρτηση, αποθεώνοντας τον πρίγκιπα Χάρι. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του δούκα του Σάσεξ να αγκαλιάζει τον 7χρονο Άρτσι και την 5χρονη Λίλιμπετ, εκφράζοντας την αγάπη της για τον «έναν και μοναδικό» πατέρα των παιδιών της. Σύμφωνα με το BBC, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο τον προσεχή Ιούλιο, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τους Αγώνες Invictus, που θα φιλοξενηθούν στο Μπέρμιγχαμ τον Ιούλιο του 2027.