Στην Αθήνα φτάνει την Παρασκευή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό
Οι Σέρβοι προαναγγέλλουν την άφιξη του θρυλικού προπονητή στην Ελλάδα για την οριστικοποίηση της επιστροφής του στο «τριφύλλι» μετά από 14 χρόνια.
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει, με τις εξελίξεις να τρέχουν πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport Klub, ο κορυφαίος Σέρβος τεχνικός αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 19/6 το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να επιτευχθεί η τελική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.
Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον «Ζοτς» σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπράντοβιτς έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη μπασκετική αυτοκρατορία των «πρασίνων», έχοντας οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της Euroleague πέντε φορές κατά τη διάρκεια της ένδοξης θητείας του.
Ο Σέρβος προπονητής παραμένει ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρησή του από την Παρτίζαν στα μέσα της περασμένης περιόδου. Παράλληλα, μετά την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν, ο δρόμος για την επιστροφή του ιστορικού προπονητή στο ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι πλέον ορθάνοιχτος.