Η Έφη Πίκουλα για το καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Είμαι σίγουρη ότι ο γιος της συμφωνεί»
Η ηθοποιός αποκάλυψε τις λεπτομέρειες πίσω από τη δημιουργία του αφιερωματικού χώρου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και αναφέρθηκε στη στάση του Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Με αφορμή τα εγκαίνια του καμαρινιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Έφη Πίκουλα μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους δημοσιογράφους για αυτό το εμβληματικό εγχείρημα. Η ηθοποιός εξήγησε ότι η πρωτοβουλία αποτελούσε μια παλιά επιθυμία του αδερφού της αξέχαστης εθνικής σταρ, Τάκη Βουγιουκλάκη, η οποία έμεινε για καιρό ανεκπλήρωτη.
«Ο Τάκης δεν μπόρεσε να την υλοποιήσει, έτσι πήρα εγώ τη σκυτάλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον υπάρχει αυτός ο χώρος, έστω και με αυτά τα λιγοστά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν την Αλίκη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Από τα εκθέματα που κοσμούν το καμαρίνι, η ίδια ξεχώρισε τον μεγεθυντικό καθρέφτη, ένα αντικείμενο που αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την εικόνα της.
Σχετικά με την απουσία του Γιάννη Παπαμιχαήλ από τα εγκαίνια, η Έφη Πίκουλα εμφανίστηκε καθησυχαστική, τονίζοντας πως ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ενήμερος για το γεγονός. «Είμαι σίγουρη ότι και ο γιος της είναι σύμφωνος, δεν μπορεί να μην είναι σύμφωνος. Ο γιος έχει πάντα τον πρώτο λόγο και ξέρω πολύ καλά ότι έχει ενημερωθεί. Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα και να μην κατάφερε να έρθει», κατέληξε η ηθοποιός.