Ενημέρωση με ένα κλικ

Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά από 4 χρόνια ο Απόστολος Μαγγηριάδης

Ξαφνική αποχώρηση από την ΕΡΤ, με το μέλλον του συμβολαίου του να παραμένει στον αέρα λίγο πριν από την προγραμματισμένη φωτογράφιση.

Μία αναπάντεχη εξέλιξη σημειώθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς ο Απόστολος Μαγγηριάδης ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του στον ΣΚΑΪ, έπειτα από μία τετραετία. Η είδηση προκάλεσε έντονο αιφνιδιασμό στην Αγία Παρασκευή, καθώς για πολλούς στην ΕΡΤ η απόφαση του δημοσιογράφου αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία. Μάλιστα, για σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, ήταν προγραμματισμένη η φωτογράφισή του για την επερχόμενη σεζόν στη δημόσια τηλεόραση, η οποία πλέον ματαιώνεται.

Το ζήτημα της αποχώρησης περιπλέκεται λόγω του ισχύοντος συμβολαίου του Απόστολου Μαγγηριάδη με την ΕΡΤ, το οποίο εκτείνεται έως το καλοκαίρι του 2027. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε διαδικασία αναζήτησης λύσης, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο κατά πόσο θα ενεργοποιηθούν οι σχετικές ρήτρες ή αν θα επιλεγεί μια συναινετική οδός για τη λήξη της συνεργασίας.

Όσον αφορά τα νέα του καθήκοντα, ο δημοσιογράφος αναμένεται από τον Σεπτέμβρη να αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η έλευσή του θεωρείται κρίσιμη για τη στρατηγική του σταθμού, ενόψει και της προεκλογικής περιόδου, καθώς η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη για την ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα και τη στήριξη της Λένας Φλυτζάνη, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο κεντρικό δελτίο.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΕΡΤ καλείται να διαχειριστεί το κενό που δημιουργείται στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου. Στο Ραδιομέγαρο επικρατεί κινητικότητα, με τα ονόματα της Στέλλας Στυλιανού και της Αδαμαντίας Λιόλιου, που παρουσιάζουν ήδη τα μεσημεριανά δελτία, να κυριαρχούν στις συζητήσεις για την επόμενη ημέρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com