Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαντάμ Χαφτάρ για συνομιλίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Επαφές υψηλού επιπέδου με τον υπαρχηγό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στην Αθήνα – Συνάντηση και με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.
Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο υπαρχηγός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Σαντάμ Χαφτάρ, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την ελληνική πολιτική ηγεσία. Το κεντρικό θέμα της επίσκεψής του είναι η ενίσχυση των διμερών επαφών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συναντήσεις υψηλού επιπέδου.
Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα υποδεχθεί τον κ. Χαφτάρ στο κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών. Ακολούθως, στις 16:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί τον Σαντάμ Χαφτάρ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση των δύο ανδρών.