Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Του γύρισε ο εγκέφαλος επειδή δεν του δόθηκαν ευκαιρίες»

Ο ηθοποιός σχολιάζει την έντονη στάση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, υποστηρίζοντας ότι ο παρουσιαστής «κυνηγά φαντάσματα» και έχει αλλάξει προφίλ.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στη στάση του Δημήτρη Ουγγαρέζου απέναντί του, εκφράζοντας τον προβληματισμό του. Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει πλέον κανένα λόγο να μιλήσει με τον παρουσιαστή, καθώς θεωρεί ότι ο τελευταίος έχει υιοθετήσει μια ακατάπαυστη επιθετικότητα προς πολλούς.

«Ασχολείται και κυνηγάει συνέχεια φαντάσματα με πάρα πολύ κόσμο. Δεν είμαι ο μοναδικός δηλαδή. Δεν είναι δουλειά να τα χώνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, στα πάντα», υπογράμμισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Παρά την ένταση, ο ίδιος αναγνώρισε τις ικανότητες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, χαρακτηρίζοντάς τον ευφυή και εξαιρετικό επαγγελματία, ειδικά στον τομέα του ραδιοφώνου.

Ωστόσο, ο ηθοποιός εκτίμησε ότι η πρόσφατη αρνητική στροφή στον χαρακτήρα του παρουσιαστή ενδέχεται να οφείλεται στην έλλειψη των επαγγελματικών ευκαιριών που ο ίδιος πιστεύει ότι έπρεπε να του είχαν δοθεί. «Πιθανότατα επειδή δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που θα έπρεπε, για μένα, να του δοθούν, του γύρισε ο εγκέφαλος. Έχει γυρίσει λίγο τούμπα το προφίλ του ότι είναι το κακό παιδί, ενώ δεν είναι», κατέληξε, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει τα αίτια πίσω από την ξαφνική επίθεση του παρουσιαστή προς το πρόσωπό του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com