Η Μαρία Ηλιάκη προκάλεσε αμηχανία για την έλευση του Käärijä στην Ελλάδα
Η παρουσιάστρια άφησε άφωνους τους συνεργάτες της στο «Νωρίς Νωρίς» με το δηκτικό της σχόλιο για τον Φινλανδό καλλιτέχνη.
Η επικείμενη συναυλία του Käärijä στην Ελλάδα στάθηκε αφορμή για μια απρόσμενη στιγμή έντασης στο πλατό της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» την Παρασκευή 5/6. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρούκης θύμισε στους παρευρισκόμενους την εντυπωσιακή πορεία του καλλιτέχνη στη Eurovision 2023, όπου με το τραγούδι «Cha Cha Cha» κατέλαβε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας όμως την πρωτιά στην προτίμηση του κοινού.
Ο Κρατερός Κατσούλης επιχείρησε να διαχειριστεί την είδηση με δόσεις χιούμορ, αναφέροντας πως ο εγκέφαλος συχνά «διαγράφει» πληροφορίες για λόγους προστασίας. Ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να εκφράσει μια εντελώς διαφορετική στάση, ρωτώντας ευθέως και με δόση αδιαφορίας: «Έρχεται αυτός στην Ελλάδα; Και τι μας νοιάζει;». Η απρόσμενη ερώτηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ προκάλεσε αμηχανία και ολιγόλεπτη σιωπή στο πάνελ, με τους συνεργάτες της να μένουν εμφανώς αιφνιδιασμένοι από την τοποθέτησή της.