Ενημέρωση με ένα κλικ

Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης ζητά ξανά την Άννα και το ζευγάρι καταλήγει σε ξενοδοχείο

Ανατροπές και εντάσεις στη σειρά του ANT1: Ο Άγης χρησιμοποιεί τη μετακόμιση στο εξωτερικό ως μοχλό πίεσης, ενώ οι σχέσεις των ηρώων δοκιμάζονται.

Στο επεισόδιο της σειράς Παιχνίδια Εκδίκησης που θα προβληθεί την Τετάρτη 3/6 στις 22:30, οι εξελίξεις κορυφώνονται. Η Κλέλια, σε πλήρη αναμονή για τον ερχομό του παιδιού της, βιώνει τον χρόνο να κυλά αργά, ενώ η Μαρίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με αμφιβολίες για τη βιαστική απόφασή της να αποκτήσει παιδί με τον Χρήστο.

Την ίδια στιγμή, το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις παραμένει τεταμένο. Η Χρύσα βλέπει με καχυποψία την ολοένα και πιο έντονη παρουσία της Αφροδίτης στη ζωή του Μάνου, υποψιαζόμενη ότι οι προθέσεις της δεν περιορίζονται μόνο στη γνωριμία με τον πατέρα της. Παράλληλα, η ένταση κλιμακώνεται ανάμεσα στον Μάρκο και τον Άγη. Ο Μάρκος προσπαθεί να μεταπείσει τον Άγη σχετικά με τη μετακόμιση στο εξωτερικό, όμως εκείνος εκλαμβάνει την παρέμβαση του πεθερού του ως σαφή έλλειψη εμπιστοσύνης.

Η Βάνα, ταυτιζόμενη με τη στάση του Μάρκου, πιστεύει ότι ο Άγης χρησιμοποιεί το θέμα της μετοίκησης ως μέσο εκβιασμού, ενώ παράλληλα αρχίζει να δείχνει μια νέα, πιο συμπονετική στάση απέναντι στη Μαρίνα. Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την αναχώρησή τους, η Βάνα ζητά από τη Μάγια να αναθεωρήσει τα πλάνα της. Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν ο Άγης επιδιώκει μια νέα συνάντηση με την Άννα, η οποία καταλήγει σε ξενοδοχείο, οδηγώντας την ιστορία σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com