Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Ο Κένεθ Φαρίντ στην 8άδα για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό

Επιστροφή για τον Κένεθ Φαρίντ και αλλαγή στα πλάνα του Έργκιν Άταμαν ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 3/6.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε σημαντική αναδιάρθρωση του ρόστερ του ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Κένεθ Φαρίντ να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων. Ο Αμερικανός αθλητής ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατούσε εκτός δράσης και συμπεριλήφθηκε στην 8άδα των ξένων παικτών.

Ο προπονητής Έργκιν Άταμαν επέλεξε να αφήσει εκτός της λίστας τον Μάριους Γκριγκόνις, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της φροντ λάιν. Με την επιστροφή του Κένεθ Φαρίντ, ο Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον δύο κλασικούς σέντερ, τον Ματίας Λεσόρ και τον ίδιο, ενώ πολύτιμες λύσεις στη θέση «5» αναμένεται να προσφέρει και ο Ντίνος Μήτογλου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έχει τεθεί οριστικά εκτός μάχης, ενώ η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα παραμένει ερωτηματικό και η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της 3/6 στις 21:00. Σημειώνεται πως η οριστική 6άδα των παικτών που θα αγωνιστούν θα οριστικοποιηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι δηλωμένοι ξένοι του Παναθηναϊκού είναι οι εξής: Τσέντι Όσμαν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Κένεθ Φαρίντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τι Τζέι Σορτς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com