Καλαμάτα: Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της 39χρονης ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, με τη γυναίκα να εκλιπαρεί για βοήθεια λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.
Μία ακόμη γυναικοκτονία έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην Καλαμάτα, με θύμα μία 39χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του συζύγου της. Ο δράστης, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την πράξη του, ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές ότι βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας, ωστόσο η πραγματικότητα που περιγράφουν οι μάρτυρες είναι εντελώς διαφορετική.
Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, κατέθεσαν ότι άκουσαν την άτυχη 39χρονη να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «Αν με ξαναχτυπήσεις θα καλέσω την Αστυνομία». Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα, καθώς το σώμα και το κεφάλι της γυναίκας έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Το πιο τραγικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως, την ώρα της δολοφονίας, στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν ανυποψίαστα τα δύο μικρά κορίτσια του ζευγαριού. Τα ανήλικα παιδιά έχουν ήδη απομακρυνθεί από το περιβάλλον της τραγωδίας και λαμβάνουν την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα.