Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγιος Νικόλαος: 11χρονος έπεσε σε ακάλυπτο τριών μέτρων κυνηγώντας πουλί

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω παρακολούθηση, ενώ η έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο της πόλης προκαλεί ανησυχία.

Ένα 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της ημέρας στον Άγιο Νικόλαο, όταν έπεσε σε ακάλυπτο από ύψος τριών μέτρων. Το ατυχές περιστατικό συνέβη καθώς το παιδί, κυνηγώντας ένα πουλί, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης με την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας, ενώ το παιδί διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε ακτινολόγος, η άμεση παρέμβαση του Διευθυντή του Ακτινολογικού, ο οποίος προσήλθε εκτάκτως, σε συνεργασία με τους γιατρούς των επειγόντων περιστατικών, επέτρεψε την άμεση διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων.

Παρά την κατάσταση σοκ στην οποία βρισκόταν, το παιδί φαίνεται πως δεν φέρει σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Το περιστατικό έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τα κρίσιμα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, με το ιατρικό προσωπικό να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com