Ναταλία Αργυράκη: Το συγκινητικό μήνυμα για το φινάλε της εκπομπής «Το ’χουμε»
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στον ΣΚΑΪ με μια ανάρτηση γεμάτη ευγνωμοσύνη, ενώ η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να της στείλει μια τρυφερή διαδικτυακή αγκαλιά.
Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής εκπομπής «Το ’χουμε» στον ΣΚΑΪ, η Ναταλία Αργυράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για το φινάλε της φετινής σεζόν. Η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε να αποχαιρετήσει την ομάδα της, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την τελευταία εκπομπή που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28/5.
Στο συνοδευτικό κείμενο της ανάρτησής της, η Ναταλία Αργυράκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ευχαριστώντας δημόσια τον Κώστα Τσουρό για τη συνεργασία τους. «Τίτλοι τέλους με αγάπη και αγκαλιά όπως ξεκινήσαμε! Κώστα, σ’ ευχαριστώ! Εις το επανιδείν σε όλους. Κοιτάμε μπροστά και καλό μας καλοκαίρι!», έγραψε χαρακτηριστικά. Το post της συγκέντρωσε άμεσα την προσοχή, με τη Ναταλία Γερμανού να αφήνει το δικό της σχόλιο, δημοσιεύοντας τρεις κόκκινες καρδιές, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της προς τους πρώην συνεργάτες της.