Η Αλίνα Κωτσοβούλου θυμάται πώς ο Κρατερός Κατσούλης έγινε η αιτία να χωρίσει το 1997
Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι στην Επίδαυρο, ένας λάτιν χορός και οι σκηνές ζηλοτυπίας που οδήγησαν στο οριστικό τέλος μιας σχέσης.
Ένα άγνωστο και άκρως επεισοδιακό περιστατικό από το παρελθόν, το οποίο οδήγησε σε έναν οριστικό χωρισμό εξαιτίας μιας παρεξήγησης, έφερε στο φως η Αλίνα Κωτσοβούλου. Η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της ΕΡΤ και, έχοντας απέναντί της τους παρουσιαστές Μαρία Ηλιάκη και Κρατερό Κατσούλη, περιέγραψε για πρώτη φορά πώς ο ίδιος ο παρουσιαστής έγινε η αιτία να διαλυθεί ο τότε δεσμός της το καλοκαίρι του 1997.
Η Αλίνα Κωτσοβούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως με τον Κρατερό Κατσούλη διατηρούν αποκλειστικά φιλικές σχέσεις. Αναφερόμενη στα γεγονότα του 1997, η ηθοποιός εξήγησε: «Με τον Κρατερό είμαστε φίλοι, δεν μας συνδέει τίποτα προσωπικό πιο περίεργο. Το ’97 παίζω στη Λυσιστράτη με το Εθνικό Θέατρο, που σημαίνει ταξίδι – πρόβα – παράσταση. Έχουμε πρεμιέρα στην Επίδαυρο και μετά πρέπει κάπως να εκτονωθούμε σε μαγαζί. Ο Κρατερός είχε έρθει να δει την παράσταση, εγώ τότε ήμουν μικρό κορίτσι και είχε έρθει ένα φλερτ που είχα για να μου κάνει έκπληξη».
Η βραδιά ωστόσο πήρε απρόσμενη τροπή κατά τη διάρκεια της εξόδου τους. «Με τον Κρατερό χορεύαμε ένα λάτιν, μου έκανε φούρλες και με γύριζε από δω και από κει, πολύ πράγμα. Το φλερτ περιμένει ψύχραιμο στη γωνία και μετά έγιναν σκηνές ελληνικής ταινίας. Με τραβάει από το χέρι, με βγάζει έξω και γίνεται ο κακός χαμός. Κακός χαμός στα δωμάτια, αϋπνία, επτά το πρωί, χωρισμός», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Όπως πρόσθεσε, η κατάσταση επιδεινώθηκε από «καλοθελητές» που βρίσκονταν στον χώρο, οι οποίοι, αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έριξαν λάδι στη φωτιά με σχόλια όπως «να, σου είπα να μάθεις να χορεύεις για να πιάνεις και συ λίγο μπούτι». Η αποκάλυψη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρουσιαστών στο πλατό της κρατικής τηλεόρασης.