Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο νοσοκομείο Χαντασά ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για οδοντιατρική φροντίδα

Διευκρινίσεις από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού μετά τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μετέβη απόψε στο νοσοκομείο Χαντασά του Έιν Κερέμ, κοντά στην Ιερουσαλήμ. Η είδηση της μεταφοράς του προκάλεσε άμεσα το ενδιαφέρον των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, αναγκάζοντας το πρωθυπουργικό γραφείο να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο 76χρονος ηγέτης επισκέφθηκε το νοσοκομείο αποκλειστικά για οδοντιατρική φροντίδα.

Η κατάσταση της υγείας του Μπενιαμίν Νετανιάχου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Τον προηγούμενο μήνα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επιτυχημένη ακτινοθεραπεία για την αντιμετώπιση καρκίνου του προστάτη αρχικού σταδίου. Όπως εξήγησε, επέλεξε να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση της ιατρικής του κατάστασης για δύο μήνες, προκειμένου να αποτρέψει το Ιράν από το να χρησιμοποιήσει την πληροφορία ως μέσο προπαγάνδας κατά του Ισραήλ εν μέσω πολεμικών συγκρούσεων. Σημειώνεται ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός είχε υποβληθεί σε επέμβαση προστάτη το 2024, ενώ τον Ιούλιο του 2023 είχε προχωρήσει σε τοποθέτηση βηματοδότη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com