Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα
Η επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την απώλεια της γνωστής παρουσιάστριας και το σπαρακτικό μήνυμα του Τραϊανού Δέλλα.
Η Γωγώ Μαστροκώστα δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, καθώς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας τη θλίψη στο πανελλήνιο. Η απώλεια της 56χρονης παρουσιάστριας και συζύγου του Τραϊανού Δέλλα προκάλεσε κύμα συγκίνησης, με τον ίδιο να την αποχαιρετά δημόσια με λόγια καρδιάς: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, πέτα ψηλά».
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου η Γωγώ Μαστροκώστα νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με την ενημέρωση, η Γεωργία Μαστροκώστα απεβίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της 25/05/2026, έπειτα από πολυετή μάχη με την υγεία της και παρά τις επίμονες προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Η διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του ιδρύματος εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της για την απώλειά της.